Zondag 17 mei, Indische Salon in Koelhuis Zutphen

Op zondag 17 mei vindt in het Koelhuis in Zuptphen een Indische Salon plaats met als thema ‘MAMMIKU, mijn moeder’.

Tijdens deze middag wordt gesproken over de rol van de Indische en Molukse oermoeder.

Op zondag 17 mei organiseren Ava Schmitt, Lelia Tetelepta en Anita Bunt in samenwerking met het Indisch Herinneringscentrum een Indische Salon met als thema ‘MAMMIKU, mijn moeder’.

Tijdens deze middag wordt gesproken over de rol van de Indische en Molukse oermoeder.

‘Hoe zag haar geschiedenis eruit? En hoe bepalend is deze nog voor de volgende generaties Indische Nederlanders en Molukkers?

Verder vindt er een optreden plaats van de Tifagroep ‘Sapa Lawan’ en kunt u genieten van een uitgebreide Indische lunch.

 

Wilt u deze Indische Salon bijwonen dan kunt u zich voor 10 mei aanstaande per mail aanmelden via indischesalonzutphen@gmail.com.
 

Het programma start om 14.00 en vanaf 13.30 bent u van harte welkom.

De entreeprijs bedraagt €12,50 en dit is inclusief Indische lunch.

Indische Salon Zutphen, zondag 17 mei 2015, Koelhuis, Parkstraat 1, Zutphen

 

De Indische salons zijn kleinschalige huiskamerbijeenkomsten over een Indisch thema.

Voor elke salon wordt nieuw publiek uitgenodigd, passend bij de locatie, het thema en de gastheer of gastvrouw. Onder het genot van lekker eten praten mensen met elkaar.

De salon nodigt uit tot gesprekken tussen alle generaties en mensen vanuit allerlei achtergronden. De inhoudelijke thema’s hebben te maken met de gedeelde geschiedenis van Nederland en Indonesië van toen en van nu.

De Indische salon is er voor iedereen die geïnteresseerd is: jong en oud, Indisch en niet-Indisch, allochtoon en autochtoon. Iedereen is van harte welkom.