vfonds
Het vfonds wil met voorlichting, educatie en publiciteit respect en waardering van de maatschappij winnen voor veteranen en andere geüniformeerden die in dienst van de Nederlandse overheid, waar ook ter wereld, betrokken zijn geweest bij internationale vredesoperaties.

Om de herinnering aan de Tweede Wereldoorlog levend houden, ondersteunt het vfonds oorlogs- en verzetsmusea en herinneringscentra, waaronder het Indisch Herinneringscentrum. Zo draagt het vfonds bij aan de kennis over operaties en de gevolgen ervan voor burgers en de mensen in uniform die voor vrede en veiligheid zorgen. Naast herdenken moet de bevrijding, vrijheid en vrede vooral ook gevierd én gewaarborgd worden. Wat o.a. zichtbaar is door de steun aan een aantal herdenkingsprojecten op 4 mei, en de bevrijdingsfestivals door het hele land op 5 mei. Partnerships en samenwerkingsverbanden met andere organisaties worden steeds nadrukkelijk opgezocht om onze missie te bereiken.

Vriendenactie vfonds
Het vfonds zoekt vrienden. Vrienden die Vrede en Vrijheid ook belangrijk vinden. Vrienden die geïnteresseerd zijn in de projecten die wij ondersteunen en die dat graag willen delen met hun familie en bekenden. Want samen maken wij vrede mogelijk!

Vind jij Vrede en Vrijheid ook belangrijk?
En vind jij de projecten die wij ondersteunen interessant? 
Word dan vandaag nog gratis vriend van het vfonds! Klik hier