Het Indisch Herinneringscentrum bestaat in 2012 vijf jaar. Dat hebben we afgelopen zondag gevierd in Theater aan het Spui in Den Haag. Met een prachtig programma en ruim 250 enthousiaste gasten, is het een mooie en feestelijke dag geworden.

Tijdens de middag blikten verschillende betrokkenen terug op de afgelopen vijf jaar en spraken zij hun wensen uit voor de toekomst van het Indisch Herinneringscentrum. Er was een bijdrage van Marion Bloem, een performance van Carlo Scheldwacht, Patrick Neumann en Ghislaine Pierie en muziek van Tjendol Sunrise en een korte film 'Indisch Herinneringscentrum, Indisch geheugen voor de toekomst' gemaakt door Ricci Scheldwacht. Esmeralda Böhm zorgde er als gastvrouw voor dat het programma in goede banen liep. Na afloop van het zaalprogramma konden alle gasten naborrelen in de foyer van het theater en gezamenlijk genieten van de heerlijke rijsttafel van Toko Si-Pentje.

Wij hebben genoten van het mooie programma, van de fijne gesprekken en van de grote betrokkenheid van alle gasten bij ons werk. Op naar het volgende lustrum!

Een greep uit het gastenboek:

“In onze familie behoor ik tot de 3e generatie. Inderdaad, mijn oma zweeg. Mijn vader heb ik bijna tot praten gedwongen. Ikzelf raak er niet over uitgepraat. Dáárom vind ik het voortbestaan van het IHC zó belangrijk. Dank jullie wel.”

“Deze middag heeft opnieuw aangetoond dat het Indisch Herinneringscentrum niet meer weg te denken is uit Nederland!”

“Het was reuze gezellig!”

“Doe er nog maar 5 bij!”

 

Wilt u nog meer foto's bekijken? Op onze website verschijnt binnenkort een fotoalbum van de lustrumbijeenkomst. Via dit album kunt u ook foto’s nabestellen bij onze fotograaf.

Tot die tijd kunt u alvast naar een fotoverslag van het lustrum kijken op de website van Indisch4ever en Indisch3 en naar de foto's van Ellen Mierop.

Afbeelding verwijderd.

Afbeelding verwijderd.