18
oktober
2020

[VERZET] Indische Salon - Proeven van de Indië Monologen

Op 18 oktober organiseert het Indisch Herinneringscentrum in samenwerking met Astrid Seriese, Erwin van Ligten, Reggie Baay en Ricci Scheldwacht een nieuwe editie van de Indische Salon.

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen worden onze evenementen verzet.

Heeft u kaarten gekocht voor dit evenement? Dan nemen wij zo spoedig mogelijk persoonlijk contact met u op. Wij bieden u de mogelijkheid restitutie aan te vragen voor de kaarten, maar u kunt de kaarten uiteraard ook behouden. De kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum!

In 2018-2019 reisden zangeres Astrid Seriese en meestergitarist Erwin van Ligten langs de Nederlandse theaters met de succesvolle theatervoorstelling De Indië Monologen. Daarbij werden ze vergezeld door een wisselend gezelschap van bekende schrijvers, acteurs, musici, journalisten en politici, allen met een Indische achtergrond of sterk betrokken bij de geschiedenis van Nederlands-Indië en Indonesië. Elke voorstelling leidde tot een unieke gebeurtenis met persoonlijke, verrassende en ontroerende verhalen.

Indische Salon

Fotograaf Hans Kleyn

In het kader van de maand van de geschiedenis organiseert het Indisch Herinneringscentrum een speciale editie van de Indische Salon. Daarbij worden Astrid en Erwin vergezeld door schrijver Reggie Baay en journalist Ricci Scheldwacht.

Toegang

De Indische Salon vindt dit keer plaats in Museum Sophiahof. Uiteraard houden wij ons aan de corona maatregelen en is er een beperkt aantal plekken.

Toegang: € 12,50

Bestel direct uw kaarten

Indische Salons

Indische Salons zijn bijeenkomsten door het hele land gekoppeld aan een Indisch thema dat aansluit bij de kerntaken - en doelstellingen van het IHC. Een Indische Salon is een samenwerking tussen het IHC en een (Indische) organisatie of particulier. Het IHC ondersteunt inhoudelijk.

v
Samenwerkingspartner vfonds ondersteunt de programmering van het Indisch Herinneringscentrum