23
juni
2021

Indo in Indonesië | Video-café (volgeboekt)

Deze bijeenkomst is volgeboekt. Heeft u interesse in het onderwerp? De makers van de website komen graag met u in contact. Stuur een mail naar indoindonesie@gmail.com of stel een vraag op www.indo-in-indonesie.com. Veel dank!

Op de website Indo in Indonesië vindt u video's van gesprekken met Indische mensen in Indonesië. Uit hun verhalen blijkt dat zij dagelijks leven vaak te maken hebben (gehad) met dezelfde thema’s als Indische mensen in Nederland. Hoe kijken zij aan tegen onderwerpen als ‘aanpassing aan de omgeving’ of ‘Indische identiteit’? Op 23 juni kunt u in het video-café uw vragen aan hun stellen.

Indo in Indonesië

Praat mee in het video-café!

Kent u de website www.indo-in-indonesie.com al? Hierop vindt u allerlei video’s van gesprekken met indo’s in Indonesië. Uit hun verhalen blijkt dat ze in hun dagelijks leven vaak te maken hebben (gehad) met dezelfde thema’s als Indische mensen in Nederland. Hoe kijken zij aan tegen onderwerpen als ‘aanpassing aan de omgeving’ of ‘Indische identiteit’?

In ons digitale video-café kunt u ze die vragen stellen. Met de makers van de website bekijken we video’s en praten we in groepjes hierover met elkaar. Wat verbaast u? Wat herkent u? Aan de hand van een aantal stellingen zoeken wij de interactie met u op!

Bij elk gesprek is een gespreksleider aanwezig die vragen aan de mensen uit de video’s noteert. Na de bijeenkomst nemen de makers van de website contact op en stellen uw vragen aan hen. De antwoorden krijgt u natuurlijk te horen!

Programma

Wanneer: 23 juni - 19:30 - 21:00 uur

Locatie: online, via Zoom. U ontvangt twee dagen voor de bijeenkomst een link via de email.

Kosten: Gratis

Meld u direct aan voor de video-cafés! (deze activiteit is volgeboekt)

* De makers van Indo in Indonesië zijn organisator van dit evenement. Een medewerker van het IHC is gespreksleider tijdens het video-café.