Vrienden

Vrienden

Echte vrienden zie je niet, die staan achter je. Biedt u ons ook een steuntje in de rug?

Het Herinneringscentrum prijst zich gelukkig met Vrienden die ons financieel steunen én met degenen die ons steunen in de vorm van vrijwilligerswerk. In deze tijd waarin subsidies niet meer vanzelfsprekend zijn, worden extra inkomsten steeds belangrijker om activiteiten te kunnen uitvoeren. Draagt u het Indisch Herinneringscentrum een warm hart toe? Lees dan hoe u Vriend kunt worden en wat u als Vriend van ons kunt verwachten.

Tijdelijke Vriendenactie!

Het Indisch Herinneringscentrum is het Indisch geheugen voor de toekomst en zet zich in om de geschiedenis van Nederlands-Indië te vertellen, te delen en door te geven.
Dat doen we voor u maar ook graag samen met u!

Word nu Vriend en ontvang het fotoboek 'Het Verhaal van Indië' óf jeugdboek 'Nooit meer thuis' van Martine Letterie als welkomstgeschenk.
Het fotoboek 'Het Verhaal van Indië' geeft een sfeerimpressie van de nationale overzichtstentoonstelling ‘Het Verhaal van Indië’ over de Nederlandse aanwezigheid in Indië, met name over de gebeurtenissen in de Tweede Wereldoorlog en de periode daarna. Het jeugdboek 'Nooit meer thuis' is een gevoelige jeugdroman over afscheid nemen van je moederland en aarden in een nieuw land.

Via deze link vindt u alle informatie.

 

Het Indisch Herinneringscentrum is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). 

Deze ANBI-status biedt fiscale voordelen voor de betreffende instelling én voor degenen die een schenking aan een ANBI doen.
Meer informatie hierover vindt u op de website van de Belastingdienst