Routebeschrijving

Routebeschrijving

Indisch Herinneringscentrum

Sophialaan 10
2514 JR Den Haag
T +31 (0)70 200 25 00

Reizen per auto:


Vanuit Amsterdam: neem de A4 naar het Prins Clausplein.
Vanuit Rotterdam: neem de A13 en vervolgens de A4 naar het Prins Clausplein.
Vanuit Utrecht: neem de A12 en vervolgens de A13 naar het Prins Clausplein.

Vanaf het Prins Clausplein:
Volg de borden naar Den Haag terwijl u over de Utrechtse Baan rijdt. Aan het einde van de afslag gaat u linksaf de Zuid-Hollandlaan op. Zorg ervoor dat het Malieveld aan uw linkerhand blijft. Bij de verkeerslichten (T-splitsing) rechtsaf de Koningskade op.

Neem de eerste afslag naar links naar de Dr. Kuyperstraat en ga verder op de Mauritskade. Bij de verkeerslichten slaat u rechtsaf de Alexanderstraat in en neemt u de eerste afslag naar rechts de Sophialaan op. Nr. 10 is het tweede gebouw aan de linkerkant van de weg.

Let op: parkeren bij het Instituut is beperkt. Stuur een e-mail aan info@indischherinneringscentrum om een mogelijke parkeer​​plaats voor Uw voertuig te reserveren. Betaald parkeren is ook mogelijk langs de Sophialaan en in de omgeving.


Openbaar vervoer:
 

Vanaf Den Haag Centraal Station:
Neem bus 22 naar Duindorp, of bus 24 naar Kijkduin en stap uit bij de halte "Mauritskade". Vanaf deze halte gaat u te voet verder in dezelfde richting en neemt u de eerste rechts de Sophialaan op. Nr. 10 is het tweede gebouw aan de linkerkant van de weg.

Vanaf station Hollands Spoor (HS):
Neem tram 1 naar Scheveningen en stap uit bij de halte "Mauritskade". Bij de halte, ga in dezelfde richting en neem de eerste rechts de Sophialaan op. Nr. 10 is het tweede gebouw aan de linkerkant van de weg.