PROGRAMMA I Indische Salon - Kasuaris Live!

29 nov 2015

PROGRAMMA I Indische Salon - Kasuaris Live!

Op zondag 29 november organiseert Kasuaris i.s.m. Indisch Herinneringscentrum en Stichting Herdenking 15 Augustus 1945 een Indische Salon in Den Haag!

Kasuaris Live! is het eerste live event van Kasuaris waar wij met het thema Jouw herinnering, mijn verhaal op zoek gaan naar herinneringen van jouw Indische, Molukse en/of Indonesische (groot)ouders. Welke link leg jij tussen hun herinnering van toen en je eigen, unieke verhaal van nu?

Hoe worden herinneringen aan en van jouw (groot)ouders jouw verhaal? We gaan met elkaar in gesprek, kijken, luisteren en genieten want de line-up voor de zondagmiddag is meer dan de moeite waard om voor naar het Korzo Theater in Den Haag te komen! De volgende gastsprekers staan op het programma:

Edward Tuheteru
Edward is loopbaancoach, auteur en theatermaker en is momenteel in theaters te zien met zijn solovoorstelling Ik ook van mij. Edward stelt je met zijn prachtige stem en muziek de vraag: wat wil je nu eigenlijk bereiken in je leven? Op 29 november deelt hij op een mooie manier zijn herinnering en zijn verhaal met jou. Edward is ook de host van de middag.

Andrea van den Bos, Ambar Surastri en Robbert Maruanaija
Deze drie bevlogen documentairemakers zijn winnaars van CinemAsia FilmLAB 2015. Hun korte film ‘Untuk Selalu’ werpt een licht op de verschillen en overeenkomsten tussen de vier grootste groepen van Indonesische afkomst in Nederland: de Indo’s, de Javaans-Surinamers, de Molukkers en de volbloed Indonesiërs.

Judith Limahelu
Judith is transcultureel familietherapeut. Zij heeft een verzameling vragen ontwikkeld waardoor je over onderwerpen praat waar je zelf niet zo snel op komt. Simpel, doeltreffend en vooral leuk! Op 29 november laat Judith je op een interactieve manier kennismaken met haar werk.

Hapje, drankje en muziek
Terwijl het Korzo theater een drankje voor je inschenkt, zorgen wij voor een lekker hapje en DJ JMAC voor heerlijke muziek. Napraten mag maar stil genieten ook!


Programma:
13:30 - 14:00    inloop
14:00 - 17:00    Jouw herinnering, mijn verhaal
17:00 - 18:00    hapje, drankje en muziek

Datum: zondag 29 november 2015
Locatie:Korzo Theater, Prinsestraat 42, Den Haag
Entree: € 12,50 (incl. hapje en drankje) aan de deur € 15,00
Aanmelding: kasuaris.com/jouw-herinnering-mijn-verhaal 

Indische Salon is een initiatief van het Indisch Herinneringscentrum en de Stichting Herdenking 15 Augustus 1945 en wordt mede mogelijk gemaakt door het vfonds.