EXTRA NIEUWSFLITS, 17 JULI 2013

EXTRA NIEUWSFLITS, 17 JULI 2013

Volg ons op Facebook en Twitter...

 

Het Indisch Herinneringscentrum heeft zijn eerste schreden gezet op social media! Geef onze Facebookpagina een 'vind-ik-leuk' of 'like' en volg ons op Twitter.

U kunt ons vinden op Twitter (Twitternaam is @IndischHC) via twitter.com/IndischHC  en op Facebook via www.facebook.com/IndischHC (of zoek op Facebook op de naam Indisch Herinneringscentrum).

... en help mee

 

Met Twitter en Facebook heeft het Indisch Herinneringscentrum twee nieuwe kanalen erbij om aandacht te vragen voor onderwerpen die gerelateerd zijn aan de gebeurtenissen tijdens en na de Tweede Wereldoorlog in voormalig Nederlands-Indië. Dit gebeurt onder meer door in de aanloop naar de Indiëherdenking (15/8) updates te plaatsen rondom Code-Respond (Code-R). Dit is een iPad-magazine (+ website) waarin jongeren een bijzonder verhaal over de Tweede Wereldoorlog vertellen dat dicht bij hen staat. Het Indisch Herinneringscentrum en de Anne Frank Stichting werken momenteel hard aan een katern over Nederlands-Indië dat in augustus wordt toegevoegd.

Wij vragen u om ons te helpen de Indische geschiedenis onder de aandacht te brengen van een breder publiek. U kunt uw steentje bijdragen door onze berichten op Facebook te delen en de tweets op Twitter te retweeten.