Archief nieuwsbrieven

Nieuwsbrief maart 2018

Wat zijn de eerste maanden van het jaar voorbij gevlogen. Het is alweer voorjaar. Hier op de Sophiahof vliegen de krokusjes de grond uit, ondanks de kou, maar dankzij de zon.

Nieuwsbrief februari 2018

Het nieuwe jaar is weer in volle gang. Zeker nu wij als Indisch Herinneringscentrum in Den Haag gevestigd zijn. Het herinneringscentrum wordt hier een belangrijke pijler van Sophiahof : de nieuw te vormen centrale ontmoetings- en herinneringsplek waar de Nederlands-...

Nieuwsbrief december 2017

Het jaar 2017 staat voor het Indisch Herinneringscentrum in het teken van verandering. Op 31 oktober was het dan zover: Het Indisch Herinneringscentrum is die dag verhuisd naar Den Haag. We zijn nu gevestigd aan de Sophialaan 10 in het Willemspark. Daar gaan we samen...

Nieuwsbrief augustus 2017

Op 15 augustus is de Nationale Indiëherdenking in Den Haag, Op deze dag herdenken we alle slachtoffers van de Japanse bezetting in Nederlands-Indië.

Nieuwsbrief april 2017

Achter de schermen zijn het Indisch Herinneringscentrum en Stichting Herdenking 15 Augustus 1945 druk in de weer met de (deels vernieuwde) programmering van de Nationale Indiëherdenking.

Pagina's