Archief nieuwsbrieven

Nieuwsbrief december 2017

Het jaar 2017 staat voor het Indisch Herinneringscentrum in het teken van verandering. Op 31 oktober was het dan zover: Het Indisch Herinneringscentrum is die dag verhuisd naar Den Haag. We zijn nu gevestigd aan de Sophialaan 10 in het Willemspark. Daar gaan we samen...

Nieuwsbrief augustus 2017

Op 15 augustus is de Nationale Indiëherdenking in Den Haag, Op deze dag herdenken we alle slachtoffers van de Japanse bezetting in Nederlands-Indië.

Nieuwsbrief april 2017

Achter de schermen zijn het Indisch Herinneringscentrum en Stichting Herdenking 15 Augustus 1945 druk in de weer met de (deels vernieuwde) programmering van de Nationale Indiëherdenking.

Nieuwsbrief februari 2017

Het Indisch Herinneringscentrum heeft besloten te verhuizen naar Den Haag. Het Indisch Herinneringscentrum geeft met dit voornemen invulling aan de gewenste groei en ontwikkeling tot een volwaardig Herinneringscentrum waar de herinnering aan de Tweede Wereldoorlog in...

Nieuwsbrief december 2016

Het team van het Indisch Herinneringscentrum wenst u heel fijne Kerstdagen en een fantastisch Nieuwjaar! We ontmoeten u ook in het nieuwe jaar weer graag tijdens onze evenementen, exposities en andere activiteiten.

Pagina's