Werkbijeenkomst ´De stille kracht van leiderschap. Een Indisch perspectief´

Na de succesvolle verschijning van ons boek De stille kracht van leiderschap. Een Indisch perspectief, willen we in deze werkbijeenkomst graag samen met de deelnemers onze inzichten verdiepen en een vertaling maken naar de praktijk.

Uitnodiging

Werkbijeenkomst ´De stille kracht van leiderschap. Een Indisch perspectief´ 

Datum:  Zaterdag 28 november 2009
Plaats: Maliebaan 45, Utrecht 
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur

Na de succesvolle verschijning van ons boek De stille kracht van leiderschap. Een Indisch perspectief, willen we in deze werkbijeenkomst graag samen met de deelnemers onze inzichten verdiepen en een vertaling maken naar de praktijk. Centrale vraag daarbij is hoe we (Indische) leiderschapskwaliteiten in de beroepspraktijk van een ieder tot hun recht kunnen laten komen.

Als voorbereiding op deze werkbijeenkomst vragen we de deelnemers:

  • kennis genomen te hebben van het boek De stille kracht van leiderschap. Een Indisch perspectief:  in ieder geval van hoofdstuk 3, 5 en 7.

  • een beschrijving van een praktijksituatie mee te nemen (in vijfvoud) waarin je vastloopt dan wel hindernissen ondervindt wat betreft jouw (Indisch) leiderschap.

In het ochtendprogramma staan we stil bij ieders persoonlijke invulling van zijn of haar Indisch-zijn. Dit doen we met behulp van de grondhoudingen en de kenmerken van Indisch leiderschap zoals we die beschreven hebben in ons boek.

De middag is gericht op de praktijk met als bovengenoemde centrale vraag: hoe kunnen ieders Indische kwaliteiten tot hun recht komen? Wat zijn belemmerende en bevorderende factoren en hoe kunnen we ons Indisch-zijn zichtbaar maken en benutten? We maken hierbij gebruik van het kernkwadrant van Ofman en van collegiale intervisie rond ieders meegebrachte praktijkinbreng.

U kunt zich tot vrijdag 6 november 2009 per e-mail inschrijven bij Margie Kessler,  e-mail adres: margie.kessler@xs4all.nl onder vermelding van naam, adres en functie.

Het inschrijfgeld voor deze bijeenkomst bedraagt  € 100,- (koffie/thee en een Indische maaltijd bij de lunch zijn hierbij inbegrepen). Het maximale aantal deelnemers is 30. Inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst van betaling.

Uw inschrijving is definitief wanneer u het inschrijfbedrag van € 100,- heeft overgemaakt op ING rekeningnummer 4803341, t.n.v. M. Kessler, o.v.v. werkbijeenkomst Proyek. Na uw inschrijving ontvangt u het uitgebreide programma.

De Proyek-groep Indisch leiderschap: Monica Aartsma, Wouter van Eekhout, Edwin Hoffman, Margie Kessler, Floor Oliveiro, Wouter Reynaert, Patricia Simon, Twie Tjoa.