Degenen die op 16 december 2012 het lustrumfeest van het Indisch Herinneringscentrum niet konden bijwonen, kunnen vrijdag 18 januari (09.00-09.45 uur) en zondag 20 januari (17.00-17.45 uur) bij Indo Radio naar een impressie van het zaalprogramma luisteren. Het betreft herhalingen. De eerste uitzending trok 3.500 luisteraars. Indo Radio is een internetradiozender en is te vinden op www.indoradio.nl

Video

Cameraman Ernst de Groot maakte tegen de achtergrond van het Shadows-nummer 'Wonderful Land', dat Tjendol Sunrise tijdens het zaalprogramma ten gehore bracht, een korte videocompilatie van enkele programma-onderdelen in de grote zaal van Theater a/h Spui. De korte film is hier te bekijken.

Indisch4ever heeft een compilatie gemaakt waarin ook beelden zijn te zien van het feest na afloop met onder meer een spontaan gastoptreden van Wouter Muller. Uit het zaalprogramma bevat de video o.a. fragmenten van Winnie Sorgdrager (op 2:39), Ghislaine Pierie begeleid door Patrick Neumann (op 3:53), Indische trilogie door Carlo Scheldwacht en Ghislaine Pierie (op 7:30) en het slotnummer gezongen door Patrick Neumann (op 10:52). De korte film is te zien op YouTube.