Lancering project: RICKY DRAAIT DOOR!

Ricky Risolles is vandaag jarig! Een jaartje ouder, en…tijd voor verandering. Het Indisch Herinneringscentrum volgde Ricky in zijn zoektocht, maar waarnaar precies? Zie hier zijn videoboodschap!

Ricky Draait Door
Ricky Risolles heeft een carrièrecrisis en denkt na of dit alles is in het leven. Hij besluit om een sabbatical te nemen, hangt zijn gouden schoenen in de palmboom en gaat op ontdekkingsreis om bijzondere beroepen uit te proberen. In 5 afleveringen nemen speciale hoofdgasten Ricky mee in hun wereld. Zij leren Ricky de fijne kneepjes van hun vak, die hij vervolgens op locatie kan toepassen. Heeft Ricky aan het eind van deze bijzondere reis zijn droombaan gevonden of ontdekt hij heel iets anders?

Volg Ricky Risolles de komende 5 weken in zijn zoektocht.
Elke vrijdag om 16:00 op onze Facebookpagina!


aflevering #1 | Frans Leidelmeijeraflevering #2 | Dewi Reijs


aflevering #3 | Mei Li Vos


aflevering #4 | Ruben Fernhout


aflevering #5 | Kraantje Pappie

 

Ricky Risolles
Stand-up comédian Ricky Risolles is een graag geziene gast op (Indische) evenementen. Gewapend met een vlijmscherpe tong en een dosis humor weet hij jong en oud met elkaar te verbinden.

Indisch Herinneringscentrum: geheugen voor de toekomst
het Indisch Herinneringscentrum en Stichting Herdenking 15 Augustus 1945 zetten zich in om de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog in Nederlands-Indië en de nasleep ervan onder de aandacht te brengen en kennis te vergroten over deze onderbelichte periode uit de Nederlandse geschiedenis. Samenwerking met jongere generaties is essentieel om de geschiedenis levend te houden. Met deze samenwerking verbinden wij het heden met het verleden en dragen zo bij aan het levend houden van de geschiedenis voor de generaties van nu en van de toekomst.

Ricky Draait Door is een initiatief van het Indisch Herinneringscentrum en Stichting Herdenking 15 Augustus 1945 en wordt mede mogelijk gemaakt door het vfonds.