18
december
2022

Warung Riboet | Smaakverhalen

Riboet Verhalenkunst, in samenwerking met het Indisch Herinneringscentrum, organiseert Warung Riboet! Smaakverhalen. In deze decembereditie van Café Riboet is ons eethuisje geopend!

Warung Riboet 18 december 2022

Welkom in onze Warung Riboet!
We duiken in de ziel van de Indische keuken en serveren verhalen met bijzondere ingrediënten. Daarnaast proeven we Indische hapjes die gepaard gaan met tongstrelende verhalen.

Verhalen over oma’s kookkunsten, maar ook over de frisse invloeden die door de Aziatische keuken waaien. Want de Indo-keuken is altijd in beweging. Een bezoek aan Warung Riboet wordt omlijst met livemuziek van ons vaste combo Saskia Meijs en Marko Bonarius en is inclusief drie smakelijke hapjes en een borrel na afloop mèt livemuziek.

Onze culinaire gasten zijn Marc Tierolf, die ter plekke een gerecht zal bereiden, Miriam Doop, die toko Sawa runde in Den Haag, foodie Yulia Pattopang, culinair journaliste Patricia Jacob en het duo achter Vrouw met de Baard: Carl Lemette en Mas van Putten. Zij vertellen over hun fonkelnieuwe kookboek JIWA en laten onze smaakpapillen dansen. En onze literaire gast is schrijfster Marion Bloem, die uit eigen werk gaat voorlezen begeleid door gitarist Guus Paat.

We vragen aan alle bezoekers een kookschriftje-met-een-verhaal mee te nemen uit de eigen familie. Zodat we die verhalen met elkaar kunnen delen. Na afloop is er livemuziek van Guus Paat met zijn muzikale vrienden van JAYA: Pim Fuchs en Ernst Wakily.

Tot ziens in Warung Riboet!

Programma 

Datum: 18 december 2022
Tijden: (inloop: 14.30) 15.00 - 16.30 
Kosten: € 20, inclusief 
lekkernijen tijdens de show en een drankje erna
Locatie: Museum Sophiahof 
Ticket: https://vriendenvanhetihc.nl/product/cafe-riboet-18-december-2022/