20
september
2020

Café Riboet | Alleen nog dit - UITVERKOCHT

Cafe riboet alleen nog dit

Op 20 september 2020 staan getuigenissen uit de periode 1945-1950 in Indonesië en Nederland centraal. Eveline Buchheim van het NIOD vertelt in onze Verhalenbetjak over het project ‘Getuigen & Tijdgenoten’, waarin brieven en dagboeken uit de na-oorlogse periode worden verzameld. Zanger Sjors van der Panne zingt, geïnspireerd door het thema, de mooiste liedjes uit zijn repertoire. Lisa Tan vertelt over haar erfenis: de unieke briefwisseling van haar ouders over hun dagelijks leven in Nederlands-Indië. Huiscolumnist Ellen Deckwitz laat zich in haar column inspireren door een bijzondere brief van een jonge soldaat. En vertellers uit het publiek worden van harte uitgenodigd om ook hun ervaringen – uit eerste of tweede hand – uit de na-oorlogse periode te komen vertellen.

LET OP: Door de afstandsregels die in theaters gelden, kunnen we dit keer minder kaarten verkopen. Wees er dus snel bij en koop je tickets! Een speciale ‘coronaregisseur’ leidt alles in goede banen.

Bestel direct kaarten!

Programma

Toegang: 18 euro inclusief drankje.

Inloop: 13:15, aanvang 14:00, eindtijd circa 16:00 uur.

Locatie: Museum Sophiahof, Sophialaan 10, Den Haag

Café Riboet is een samenwerking van Riboet Verhalenkunst met het Indisch Herinneringscentrum en wordt mede mogelijk gemaakt door VSBfonds, BankGiroLoterij fonds en het ministerie van VWS.