VACATURE I Officemanager/Projectassistent (0,8 tot 1 fte)

VACATURE I Officemanager/Projectassistent (0,8 tot 1 fte)

Het Indisch Herinneringscentrum (IHC) is gevestigd in Den Haag. Het IHC is het vierde nationale herinneringscentrum van de Tweede Wereldoorlog in Nederland, naast Kamp Westerbork, Kamp Vught en Kamp Amersfoort. We hebben tot taak de herinnering aan de gebeurtenissen tijdens en na de Tweede Wereldoorlog in Nederlands-Indië, de gevolgen daarvan en de betekenis nu levend te houden. In Den Haag geven wij met een klein team mede invulling aan de centrale herinnerings- en ontmoetingsplek voor de Indische en Molukse gemeenschap. Momenteel richten wij samen met Stichting Moluks Historisch Museum een nieuw museum in. Wij organiseren regelmatig diverse inhoudelijke programma’s en geven invulling aan meerdere projecten. Educatie (aan jong en oud) vormt een belangrijke tak.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren:

Officemanager/projectassistent

(0,8-1,0 fte, 4-5 dagen per week)

Taken

Als officemanager verricht je de dagelijkse secretariële en administratieve activiteiten op kantoor en ben jij het centrale aanspreekpunt. Je ondersteunt de directeur, o.a. bij de (voorbereiding van) vergaderingen van het bestuur en commissies. Binnen kantoor ben jij de spin in het web.

Bij het IHC maak je volwaardig onderdeel uit van het vaste, vierkoppige IHC-team. Je komt terecht op een dynamische werkplek waar je nauw bij de lopende projecten en activiteiten betrokken wordt, veel nieuwe contacten opdoet en waar meedenken en eigen initiatief zeer gewaardeerd worden. 

Profiel

Je bent een ondernemende en daadkrachtige persoon, die in staat is zelfstandig te werken. Je bent administratief goed onderlegd, werkt gestructureerd en behoudt ook in tijden van drukte het overzicht. Je bent tegelijkertijd flexibel en springt graag bij waar nodig. Je hebt affiniteit met de geschiedenis van Nederlands-Indië in relatie tot de Tweede Wereldoorlog.

Je beschikt over uitstekende contactuele en communicatieve vaardigheden en bent in staat om snel te schakelen. Je hebt een hands-on-mentaliteit en af en toe in de weekenden werken tijdens onze programma’s, vind jij geen probleem.

Aantoonbare werkervaring (minimaal 3 jaar) in een relevante professionele maatschappelijke organisatie of culturele instelling strekt tot aanbeveling. Kennis en ervaring t.a.v. onze diverse doelgroep en ervaring binnen de oorlogserfgoed sector is een pré. Met geautomatiseerde systemen (Outlook, Excel en Word, content website) kun je uitstekend overweg.

 

Arbeidsvoorwaarden
Het Indisch Herinneringscentrum volgt de CAO Sociaal Werk (nieuwe naam voor cao Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening).

Informatie?
Ben je geïnteresseerd, maar wil heb je nog vragen? Bel dan met: 070-2002500 (vragen naar mevr. Van Genugten; dit kan tot 30 maart 2018).

Reageren?
Wij ontvangen je brief met curriculum vitae graag uiterlijk op 8 april 2018. de aanmelding is inmiddels gesloten.

Indisch Herinneringscentrum
mevr. Y.A. van Genugten, directeur
Sophialaan 10
2514 JR  Den Haag