Op 15 augustus 2015 herdenkt Nederland dat het 70 jaar geleden is dat Japan capituleerde en de oorlog in Zuidoost-Azië en Nederland eindigde. U kunt zich via deze website aanmelden voor de herdenking.

 

Op 15 augustus 2015 herdenkt Nederland dat het 70 jaar geleden is dat Japan capituleerde en de oorlog in Zuidoost-Azië en Nederland eindigde. U kunt zich via deze website aanmelden voor de herdenking bij het Indisch Monument en voor het middagprogramma in het Zuiderstrandtheater in Den Haag.

Voor het busvervoer van het Indisch Monument naar het Zuiderstrandtheater wordt gezorgd.

Bent u donateur? Als u uw e-mailadres heeft doorgegeven aan het secretariaat en uw donatie heeft voldaan, dan ontvangt u per e-mail de uitnodiging. Heeft u geen e-mail ontvangen? Klik hier om u alsnog aan te melden. U heeft dan uw donateursnummer nodig. Als donateur krijgt u € 3,- korting als u wilt deelnemen aan het middagprogramma.

Bent u belangstellende? U kunt zich hier aanmelden voor de herdenking. U hoeft niet te betalen voor het bijwonen van de herdenking. Helaas kunnen wij alleen donateurs een zitplaats bij het Indisch Monument garanderen. Als u wilt deelnemen aan het middagprogramma in het Zuiderstrandtheater (inclusief Indische maaltijd), dan kunt u dat direct aangeven. U maakt in dat geval € 26,- p.p. over voor uw deelname.

Meer informatie over de Indie herdenking vindt u onder deze link: